Oy Mechelin Company Ab

Oy Mechelin Company Ab on Suomen markkinajohtaja puukiinnityksen alalla. Vuonna 1957 perustettu yritys on erikoistunut puuta käyttävän teollisuuden koneiden ja kiinnittimien maahantuontiin ja markkinointiin. Vuodesta 2013 olemme olleet osa Belgialaista Van Aerden groupia joka toimii 13 Euroopan maan kiinnitysmarkkinoilla. Lisätietoa konsernista saat tästä linkistä

Olemme edustaneet Sencon tuotteita menestyksellisesti jo yli puoli vuosisataa ja SENCO naulauskoneet, SENCO naulat ja hakaset, SENCO DURASPIN ruuvaimet ja ruuvit, sekä SENCO kompressorit muodostavat tänä päivänä merkittävän osan liikevaihdostamme.

SENCON missio on olla varteenotettavin toimittaja kun haetaan laadukasta kiinnitysjärjestelmää joka lisää työn tuottavuutta ja turvallisuutta.

Jo yli 60 vuoden ajan Sencon nimi on ollut synonyymi tuloksellisuudelle, tuottavuuden kasvulle ja ylpeydelle hyvin tehdystä työstä.

Tänä päivänä Senco jatkaa samaa perinnettä kehittäen yhä uusia innovatiivisia teknologioita koskien sekä koneita että kiinnittimiä.

Muita omia maahantuontejamme ovat AERFAST-naulat ja ruuvit, SCRAIL-ruuvituotteet, EXPANDET irtokiinnikkeet sekä mm. MEC-AIR ja JUN-AIR kompressorit, COLLOMIX sekoituskoneet, BAIER sähkötyökalut, NORSAG sahat, STARMIX imurit sekä MAFELL sähkötyökalut.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös valikoima tunnettuja sähkötyökalumerkkejä kuten mm. DEWALT, FESTOOL ja PANASONIC tarvikkeineen.

Valtakunnallisena yrityksenä oma myynti- ja huolto-organisaatiomme kattaa koko maan. Oman verkostomme lisäksi tuotteitamme saa jälleenmyyjien kautta mm. rautakaupoista, koneliikkeistä ja -vuokraamoista, puutavaraliikkeistä ja maataloustarvikeliikkeistä.

Meillä on myös tytäryritys Eestissä, Mechelin Eesti OU joka on toiminut vuodesta 1997.

Asiakkaitamme ovat talo-, rakennuspuusepän-, huonekalu- ja pakkausteollisuus sekä rakennusliikkeet, rakentajat ja heitä palvelevat jälleenmyyjät.

Toimintamme ydin on hyvällä ja ammattimaisella palvelulla saavutettu asiakastyytyväisyys. Tarjoamme asiakkaillemme parhaita kiinnitysteknisiä ratkaisuja ja laajan valikoiman alan huipputuotteita takuuhuoltoineen.